SPECIAL CAMPERS

MET DE CAMPER DOOR EUROPA

Special Campers; ontdek en beleef Europa met onze prachtige camper rondreizen!

Voor onze huwelijksreis hadden we bedacht dat het wel gaaf zou zijn om zelfstandig een camper rondreis te gaan maken. Leuk bedacht, maar waar begin je? Eerst maar eens googlen op de highlights van het land! Wat moeten we echt gezien hebben anders is onze reis niet compleet…

Het vinden van de highlights is nog wel te doen. Op het internet vind je veel blog artikelen van eerdere reizigers die je van goede tips voorzien. Maar na onze reis kan ik he vertellen dat het reizen met een camper door een land, meer uitdaging met zich meebrengt dan alleen het bezoeken van de highlights.

Wij wilden tenslotte ook graag nog door mooie landschappen heen rijden, dus ook de route is best wel belangrijk. Je wilt namelijk een complete ervaring beleven en niet alleen de highlights, die kent iedereen wel. Naast de route is het overnachten ook echt een aandachtspunt. Op welke camperplaats of camping sta ik veilig? Welke voorzieningen zijn er en liefst nog op een bijzondere locatie.

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten alles uit hun reis halen, beschrijven we camperreizen in Europa. Per reis maken we een mooie brochure, met daarin de complete route, beschrijving van de highlights, adviezen waar je goed kan overnachten en andere leuke tips! Op onze website kun je deze brochures gratis bij ons aanvragen. Wij vinden deze service een extra verlengstuk van ons bedrijf.

HUUR, ONTDEK & BELEEF

BESCHIKBAARHEID VAN ONZE 4X4 CAMPERS

do
1
vr
2
za
3
zo
4
ma
5
di
6
wo
7
do
8
vr
9
za
10
zo
11
ma
12
di
13
wo
14
do
15
vr
16
za
17
zo
18
ma
19
di
20
wo
21
do
22
vr
23
za
24
zo
25
ma
26
di
27
wo
28
do
29
2-persoons Camper                                                          
4/5-persoons Camper                                                          

(Legenda; oranje = niet beschikbaar, geel = nog 1 camper beschikbaar, groen = alle campers beschikbaar)