Achterzijde 4 persoons pick-up camper

Camper huren in Zwolle

Een camper huren in Zwolle kan gemakkelijk! Ons bedrijf ligt op een steenworp afstand van Zwolle. Een camper vanuit Zwolle huur je dus simpel bij Special Campers. Liever eerst de camper even komen bekijken? Wij ontvangen je graag op onze locatie in Olst, gelegen aan de IJssel tussen Deventer en Zwolle.

Onze 4×4 campers voor 2 of 4/5 personen zorgt voor een stoere campervakantie. We hebben een 4wd auto, gecombineerd met een luxe camper afzetunit, hierdoor is het een feest om te mogen kamperen.  Deze luxe compacte camper zorgt voor vrijheid, rust en grenzeloos genieten. Met deze off road camper 4×4 kun je uitstekend wildkamperen, denk bijvoorbeeld aan Scandinavië of andere mooie landen in Europa.

Special Campers verhuur in Zwolle

Als je vanuit Zwolle of omstreken komt, rijdt je gemakkelijk over de IJsseldijk naar onze locatie in Overijssel. Tijdens de verhuur mag  je je eigen auto op ons beveiligde kampeerterrein in Olst laten staan.

Omdat onze pickup camper uit twee delen bestaat, geniet je van de voordelen van kamperen van zowel een caravan als een camper. Door het simpel afzetten van de camper unit is het maken van excursies, stedentrips of andere uitstapjes erg gemakkelijk, want je kan ook op pad met alleen de 4wd auto.

In de film zie je een leuke sneak peak van zowel het rijden met de camper, als het kamperen en natuurlijk ook de binnenkant. Dat alles samen gevat in een kleine minuut camper plezier.

SPECIAL CAMPERS

WILDKAMPEREN MET ZONNE-ENERGIE, MET ONZE 4X4 CAMPER KAN HET!

Camper huren bij Special Campers biedt unieke service, waarmee je echt de vrijheid van kamperen kunt beleven!

Off road 4x4 Camper

Door de four wheel drive auto is geen enkele plek meer onbereikbaar! Beleef het!

Zonne-energie

De stroomvoorziening zit op het dak, hierdoor kun je genieten van vrijheid zonder zorgen!

Complete uitrusting

Onze campers zijn uitgerust met een volledige uitzet, heerlijk onbezorgd op vakantie!

Vrije natuur

Ontdek de vrije natuur, onze campers zijn uitgerust met alle basis behoeften!
AVONTUURLIJK OP PAD

4X4 PICK-UP
CAMPER

Huur, ontdek en beleef!
BELEEF

LUXE KAMPEREN

Geniet van je vrijheid en bepaal zelf waar je heen reist!
ONTDEK

WILDKAMPEREN

Iedere plek is bereikbaar
omdat je een 4x4 camper huurt
MEERDERE OPTIES MOGELIJK

2 & 4 PERSOONS CAMPERS

Maak hieronder een keuze in je type camper,
Je ziet direct de prijs en beschikbaarheid!

“We are proud to itroduce our Video Blog.

Achterzijde afzetunit met 4x4 camper
Afzet unit met poten op 4wd auto
Afzetunit staat op eigen posten los van pickup auto
SIMPEL DE STAD IN? HET KAN GEWOON!

ZET DE CAMPERUNIT AF VOOR EEN ULTIEM GEVOEL VAN VRIJHEID

Camper huren bij Special Campers zorgt voor een goed verzorgde top vakantie!

Compacte camper huren in Zwolle; luxe en veel comfort in de losse afzetunit

De luxe camper afzetunit biedt enorm veel comfort. De unit bestaat uit een groot bed, een mooie zithoek, een keuken met gasfornuis en koelkast, een uitgebreide badkamer met wc, wastafel en douche. Omdat we de units hebben uitgebreidt met zonnepanelen is het zelfs mogelijk om op plaatsen te kamperen waar geen stroom aanwezig is. De grote schoon- en vuilwatertanks en twee gasflessen maken de basisbehoefte om te kamperen in de vrije natuur of aan de kust compleet.

Verder is deze compacte camper uitgerust met een brede luifel, een uitgebreide inventaris, een heerlijke buitendouche en een fietsendrager voor twee fietsen. Je hoeft dus alleen maar je kleding en (eventuele) boodschappen in te pakken, naar ons depot te komen rijden en daarna heerlijk gaan genieten van een welverdiende campervakantie.

 

4×4 Camper huren vanuit Zwolle bij Special Campers; een luxe vakantie met pick-up camper

Een camper huren in Zwolle was nog nooit zo leuk, omdat met deze pick-up camper geen enkele plek meer onbereikbaar is. Je kan off road de wildernis opzoeken, maar door de grote schoon- en vuilwater tanks is het ook mogelijk om enkele dagen te gaan wildkamperen. Beleef een totaal nieuwe vakantie ervaring door de stoere 4wd auto, gecombineerd met de luxe afzetbare camperunit. Huur een 2 of 4/5 persoons pick-up camper en geniet van vrijheid en avontuur. Herken jij jezelf hierin? Check dan snel hieronder de prijs en beschikbaarheid van onze campers.

KIES JE TYPE CAMPER