KIES JE TYPE CAMPER

CAMPER 4X4 VOORDELEN

01

CAMPER 4x4, MET AFZETUNIT

Door de fourwheel drive auto is geen enkele plek meer onbereikbaar! Ervaar en beleef het!
02

ZONNE-ENERGIE

De zonne-energie zit op het camperdak, hierdoor kun je genieten van vrijheid zonder zorgen!
03

COMPLETE UITRUSTING

Onze campers zijn uitgerust met een volledige uitzet, heerlijk onbezorgd op vakantie!

Huur een Pickup camper voor een bijzondere campervakantie

Omdat onze pickup campers uit twee delen bestaan, kun je de voordelen van kamperen met een caravan en camper combineren. Het belangrijkste is dat je door het afzetten van de afzetunit nog steeds op pad kan met de auto. Dus het is mogelijk om gemakkelijk excursies, stedentrips of andere uitstapjes te doen tijdens je campervakantie. Bovendien blijft je camperplaats gereserveerd, dat unieke plekje wil je tenslotte graag behouden als je veel moeite hebt gedaan om hem te scoren.

4x4 camper unit op 4wd auto met poten uit
Afzet unit voor 4x4 camper los naast 4wd auto op poten
Luxe afzetunit voor 4x4 camper met luifel

Compacte camper 4×4; luxe en veel comfort in de losse afzetunit

De luxe camper afzetunit biedt enorm veel comfort. De unit bestaat uit een groot bed, een mooie zithoek, een keuken met gasfornuis en koelkast, een uitgebreide badkamer met wc, wastafel en douche. Omdat we de units hebben uitgebreidt met zonnepanelen is het zelfs mogelijk om op plaatsen te kamperen waar geen stroom aanwezig is. De grote schoon- en vuilwatertanks en twee gasflessen maken de basisbehoefte om te kamperen in de vrije natuurlijk of aan de kust compleet.

Verder is deze compacte camper uitgerust met een brede luifel, een uitgebreide inventaris, een heerlijke buitendouche en een fietsendrager voor twee fietsen. Je hoeft dus alleen maar je kleding en (eventuele) boodschappen in te pakken, naar ons depot te komen rijden en daarna heerlijk gaan genieten van een welverdiende campervakantie.

Camper 4x4 huren bij Special Campers; een luxe vakantie met pickup camper

Een camper 4×4 huren was nog nooit zo leuk, omdat met deze pickup camper geen enkele plek meer onbereikbaar is. Je kan off road de wildernis opzoeken. Maar door de grote schoon- en vuilwater tanks is het ook mogelijk om enkele dagen te gaan wildkamperen. Beleef een totaal nieuwe vakantie ervaring door de stoere 4wd auto, gecombineerd met de luxe afzetbare camperunit. Huur een 2 of 4/5 persoons pickup camper en geniet van vrijheid en avontuur. Herken jij jezelf hierin? Check dan snel hieronder de prijs en beschikbaarheid van onze campers.