Reizen, Wijnen & Wandelen, een leuk inspirerend event in Olst op zondag 3 april over drie te gekke vrijetijdsbestedingen. Voor wie van avontuur houdt is dit zeker een super leuk evenement om te bezoeken. 

Ben jij ook helemaal fan van reizen, wijnen of wandelen?
Voel je dan welkom in Natuurlijk Olst en breng een gratis bezoek aan ons event op De Meente 19, te Olst.

REIZEN

Avontuurlijk reizen iets voor jou? Houd je van wildkamperen en heerlijk actief zijn. Dan zijn onze 4×4 campers jouw beste match om te huren! Benieuwd of het iets voor je is? Kom op deze dag onze 4×4 campers bekijken!

WIJNEN

Kun jij ook zo genieten van een glas wijn? Maar ben je ook zeker benieuwd naar de oorsprong en de productie? Laat je inspireren over wijnreizen, ontdek de mogelijkheden en kom gezellig de heerlijkste Europese wijnen proeven!

WANDELEN

Ben jij een liefhebber van natuurlijke vakanties en is wandelen jouw passie? Dan kun je op deze dag veel tips en adviezen ophalen over de juiste schoenen! En laat je inspireren over de mooiste wandelgebieden!
Reizen Wijnen en Wandelen evenement in Olst

Je wordt geïnspireerd over 4×4 reizen met een unieke camper, uitgebreid advies over wijnreizen, heerlijk proeven en kennismaken met Europese wijnen, wandel voortaan op een perfecte schoen, geniet van boeken en tijdschriften en laat je tot slot culinair verrassen uit onze Sallandse streek.

Reizen, Wijnen en Wandelen

  • Wanneer: Zondag 3 april
  • Hoe laat: van 11.00 - 17.00 uur
  • Waar: De Meente 19, Olst (tussen Deventer en Zwolle)

“De toegang van dit evenement is gratis. Je hoeft vooraf niet aan te melden of een ticket te reserveren”

“Parkeren kan op het gelegen industrieterrein en is gratis”

Maak kennis met de Exposanten...

Wijn & Reizen

Mijn naam is Laura Westerbrink en al van jongs af aan is reizen mijn passie. Nieuwe gebieden ontdekken, andere culturen leren kennen… Al tijdens de middelbare school wist ik dat ik ‘iets’ in de reisbranche wilde doen. In 2016 kwam Personal Touch Travel op mijn pad en heb ik een aantal jaar met heel veel enthousiasme reizen samengesteld. In maart 2019 mocht ik op studiereis naar Zuid-Afrika. Daar ging het vlammetje branden: ik zou mij gaan specialiseren in wijngebieden en wijnreizen!

In 2020 heb ik Wijn & Reizen opgericht: het verbindende element tussen vraag en aanbod rondom wijngebieden. De verbindende factor tussen reizigers die graag meer willen weten over wijngebieden en de wijnboeren die hun passie, kennis en natuurlijk hun wijn heel graag willen delen met meer mensen. Inmiddels heb ik samen met Isabel Ruesen een wijnreisgids geschreven over de Elzas en heb ik meerdere online wijnreizen (uiteraard inclusief proeverij!) ontwikkeld met Annet Boxman van De Dom úw Topslijter. Wijngebieden hebben iets magisch en dat wil ik jou ook laten proeven!

De Dom uw topSlijter

De Dom úw topSlijter is sinds 1987 gevestigd in het historische pand De Dom op de hoek van de Aaldert Geertstraat/Hendrik Droststraat in Olst.

Sinds 1 december 2018 is de slijterij overgenomen door de huidige eigenaresse Annet Boxman. Samen met haar vader René staat zij met veel enthousiasme voor u klaar. Voor een goed advies en persoonlijke service bent u bij hen aan het juiste adres.

De Dom úw topSlijter is een speciaalzaak met een uitgebreid assortiment aan wijn, binnen- en buitenlands gedistilleerd, een grote collectie whisky en meer dan 300 verschillende soorten speciaalbier. Daarnaast is er een ruim aanbod aan (zelf samen te stellen) cadeaupakketten.

Nobach Schoenen

“Lekker wandelen begint bij Nobach”, regionale specialist op het gebied van wandelschoenen en podotherapie. Wij laten jullie zien wanneer schoenen goed passen, waar ze aan moeten voldoen, waar moet je op letten. Met als doel dat je zorgeloos waar dan ook heerlijk kunt wandelen.

“Maar niets is slechter voor een mens dan lopen op een slecht passende schoen”, laat Han nadrukkelijk weten. “Het is daarom zo mooi om te zien dat mensen na een bezoek aan Nobach, acht weken later beter lopen en de voet- en houdingsklachten sterk verbeterd zijn. Wij verbeteren daarmee de levenskwaliteit van mensen.”

Proeftuin van Salland & Brasserie Op Duur

Korten boek & kantoor

Wij zijn Jan Derk en Joan Korten en zijn fanatieke wandelaars en kampeerders. Het liefst zo minimalistisch mogelijk. Al jaren reizen wij graag door Scandinavië en Groot-Brittannië.

In ieder seizoen valt er iets te beleven voor wandelen, fietsen en kamperen. Wil je niets missen voor de vakantie? Kom dan op 3 april naar de Reis, wijnen en wandelbeurs.

Op onze ruime stand vind je diverse gidsen voor wandelen, fietsen en kamperen. En een ruim assortiment fiets,- en wandelkaarten. Ook reisgidsen zijn aanwezig en vergeet de spelletjes voor onderweg niet.
Zin in vakantie? Tot 3 april!

Special Campers... Huur, Ontdek & Beleef

Een 4×4 camper huren was nog nooit zo leuk, omdat met deze pickup camper geen enkele plek meer onbereikbaar is. Je kan off road de wildernis opzoeken. Maar door de grote schoon- en vuilwater tanks is het ook mogelijk om enkele dagen te gaan wildkamperen. Beleef een totaal nieuwe vakantie ervaring door de stoere 4wd auto, gecombineerd met de luxe afzetbare camperunit. Huur een 2 of 4/5 persoons pickup camper en geniet van vrijheid en avontuur.

Herken jij jezelf hierin? Dan verwelkomen we jouw graag tijdens ons evenement op 3 april as. Laat je verrassen door onze ruime camper, ontdek de mogelijkheden en ga op pad in Europa.

Onze 4×4 campers zorgen een brede glimlach op je gezocht.  Het is stoer, avontuurlijk en een keer totaal wat anders. Spreekt dit concept je aan? Laat je dan inspireren, we vertellen je er graag alles over!

Reizen Wijnen en Wandelen evenement in Olst

Reizen, Wijnen en Wandelen

  • Wanneer: Zondag 3 april
  • Hoe laat: van 11.00 - 17.00 uur
  • Waar: De Meente 19, Olst (tussen Deventer en Zwolle)

“De toegang van dit evenement is gratis. Je hoeft vooraf niet aan te melden of een ticket te reserveren”

“Parkeren kan op het gelegen industrieterrein en is gratis”