Special Campers

Zelfvoorzienend kamperen met luxe badkamer

Stoere 4x4 2 persoons camper van Special Campers

Toen wij onze campers configureerden, was ons hoofd motto “zelfvoorzienend zijn”! Ook toen konden wij niet bedenken dat het nu in deze tijd wel eens heel belangrijk kon zijn! Het rijden in een 4×4 camper geeft een enorm gevoel van vrijheid en avontuur. 

Zelfvoorzienend kamperen door luxe badkamer aan boord

Onze camper units zijn ruim opgezet. Vanaf de buitenkant gezien wordt de unit vaak als “klein” ingeschat. Maar door de ruimtelijke opzet en slimme indeling voelt het juist enorm ruim aan. Ook beschikken onze campers over een luxe badkamer. Je hebt een eigen toilet aan boord. De grote wastafel kan opgeklapt worden en zelf douchen is binnen mogelijk. Hierdoor ben je compleet zelfvoorzienend en kun je dus op iedere plek kamperen.

Er is niets fijner dan van de normale wegen of gebaande paden af te wijken. Sla een zandweg of kiezelpad in en ga op zoek naar pure natuur. De onverharde wegen naar waanzinnige locaties zijn zeker geen moeilijke wegen om te rijden, maar dat maakt ze niet minder leuk. Het grote voordeel van het opzoeken van dit soort mooie spots is, dat het er vaak heerlijk rustig is en de kampeerplekken nog mooier dan elders. Je bent letterlijk omringd door de natuur.

Zonnepanelen, buitendouche en grote tanks voor basis behoeften!

Niet alleen de luxe badkamer in unit maken het mogelijk om zelfvoorzienend te zijn. Op het dak van de camper liggen 2 grote zonnepanelen. Hierdoor ben je altijd voorzien van stroom, ook als je niet met de camper rijdt maar heerlijk geniet op een camper plek! En wat ook fantastisch is, is dat de koelkast ook op zonne-energie werkt. Zo heb je altijd gekoeld drinken en blijft het eten vers en koel.

Verder zitten er grote tanks onder de camper. Je kunt bijna 100 liter schoon water meenemen aan boord.  Er is een speciale ruimte voor 2 gasflessen en ook de WC en het vuile water hebben een eigen opslag tank. Zo kun je heerlijk enkele dagen genieten, zonder dat iets of iemand nodig bent. 

Wat ook speciaal is aan onze campers is de buiten douche met zowel koud als warm water. Wil je je alleen even wassen of afspoelen nadat je van het strand komt, alles is mogelijk met deze praktische buitendouche.

Kosten en faciliteiten zijn hetzelfde als een “normale” camper

Doordat we onze 4×4 campers hebben voorzien van een luxe woon- en slaapunit, zijn de faciliteiten exact hetzelfde als bij een normale camper. Het bed staat direct voor je klaar, je hoeft niet eerst een tent op te bouwen. De afzetbare camperunit voorziet je in de basisbehoeften: schoonwater, zonne-energie, gas en badkamer. Als extra luxe kun je heerlijk zitten in de rondzit en breng je een koud drankje mee in de grote koelkast aan boord. En als klap op de vuurpijl is de huurprijs gelijk aan de prijs voor het huren van een normale camper.

Waarom een Special Camper huren? Zelfvoorzienend en stoer, dat is toch de ideale combinatie!

Tja het oog wil ook wat 🙂 Als je met onze Special Camper op pad gaat, weet je zeker dat je bekijks hebt. Het is een bijzonder stoere combinatie die je niet vaak ziet. Onze 4×4 campers zorgen voor een unieke vakantie vol met mogelijkheden.

We zeggen niet voor niets: Huur, Ontdek & Beleef!

Wij informeren je graag over de mogelijkheden! Laat een bericht achter op de site of bel, we staan je graag te woord en denken graag met je mee! Jij wil toch ook een vakantie vol vrijheid?

BOEK NU JE ZELFVOORZIENENDE CAMPER

Benieuwd naar wat Kampeermeneer over zelfvoorzienend kamperen blogt? Via de link lees je zijn verhaal!