Special Campers

Volg, ontdek en beleef in 2020!

Special Camper op strand in Zeeland

En dan is het alweer 2020! Ongelofelijk hoe hard de tijd vliegt! Wat hebben we een mooie dingen mogen meemaken in 2019 en wat hebben we ongelofelijk veel zin in 2020! In juli 2019 gingen onze campers voor het eerst de weg op! Wat een spannend en gaaf moment. Je verzint een idee, je werkt het uit tot concept en vervolgens is het werkelijkheid. 

2019: je was fantastisch!

We kijken terug op een mooi start jaar! Onze eerste klanten waren enthousiast en dachten bovenal heel erg goed met ons mee. We kregen keer op keer leuke gebruikerservaringen en tips terug, die we direct weer als verbeterpunten door konden voeren. De eerste weet ik nog heel erg goed, een paar wiggen voor onder de auto banden. Hiermee kan je gemakkelijk de camper waterpas kan zetten. Uiteraard een onderdeel die wij gelijk aan de  basisuitrusting hebben toegevoegd. 

Zomer of wintervakantie? In onze campers kan het allebei!

En ook in hartje winter gingen onze campers direct het eerste jaar weg, de ene naar de Dakar Rally en de andere meerdere keren naar het noorden van Europa. De letterlijke woorden van een klant: “De camper bevalt in arctische omstandigheden (-16gr) en sneeuw uitstekend”. 

Kampeer en Caravan Jaarbeurs: een groot succes!

In oktober van 2019 namen we een van onze campers mee naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. De Pick-up camper bleek een echte publieksfavoriet! De bezoekers stonden in de rij om een blik te kunnen werpen. Herhaaldelijk kregen we de reactie:

“Jeetje wat ruim, dat zou je van buiten echt niet zeggen”

 

Onze deelname aan de beurs zorgen ook voor een mooie stroom boekingen voor 2020. We kijken met heel veel plezier uit naar dit prachtige jaar. Een jaar waarin we een prachtige loods realiseren voor het organiseren van open avond/ dagen, goede stalling en een prettige plaats voor het uitleggen van alle faciliteiten aan boord, voorafgaand van ieder vertrek. Ook wordt 2020 het jaar om vooruit te kijken naar uitbreidingsmogelijkheden, want nee verkopen doen we liever niet. 

 

Volg, ontdek en beleef!

Kortom ook in 2020 gaan we weer vele nieuwe avonturen beleven en daar houden we jou graag van op de hoogte. In onze nieuwsbrief en op de social media kanalen publiceren we al onze nieuwtjes. Ofwel volg, ontdek en beleef! 

 

Hartelijke groet,

Ellen en Robin Nijkamp