Special Campers

Special Campers op nieuw vrijetijdsinspiratie event: Ontdek & Beleef

Wauw! wat blijft het toch mooi om te kunnen verbinden en elkaar te versterken. Wat ooit begon met een kijkdag voor de campers is uitgegroeid tot een waar evenement die je inspireert over reizen, buitenleven en genieten in het leven. Maar ook waar je kan ontdekken en zeker beleven. De grote hal wordt namelijk een grote belevenis, een heerlijk dag je uit in een soms wat grauwe wintertijd. Ik heb er ongelofelijk veel zin in en hoop vele van jullie te mogen begroeten. Liefs Ellen

Olster ondernemers en verenigingen bundelen hun krachten en bieden een nieuw vrijetijdsinspiratie event: Ontdek & Beleef!

De Corona pandemie staat ons allen nog vers in het geheugen, zo ook bij de meeste ondernemers. Positief aan deze pandemie was dat de lokale ondernemers meer met elkaar in gesprek gingen over hoe ze elkaar konden helpen en versterken. Ook nu de pandemie voorbij lijkt, blijft deze samenwerking actueel. Ruim 15 ondernemers en verschillende verenigingen uit Olst en omgeving bundelen op zondag 12 februari aanstaande opnieuw hun krachten.  Ze bieden een vrijetijdsinspiratie event op het gebied van Smaakvol Buitenleven & Avontuurlijk Op Pad.
Onder de naam Ontdek en Beleef wordt de oude Hubo hal op de Meente in Olst omgetoverd tot een feestelijk evenement dat voor iedereen wat te bieden heeft. Mooi om te zien hoe ondernemers een podium kunnen bieden aan verenigingen en elkaar zo versterken! Op de vrijetijdsmarkt ontdek je meer over reizen, wandelen, hardlopen, fietsen en wijn. Je vindt er alles over actief buitenleven en een gezonde leefstijl. Dit alles wordt muzikaal ondersteund, terwijl je ook nog een heerlijk hapje of drankje doet op het indoor terras. Test daarna je behendigheid op het fietsparcours of probeer een bijzonder wandelpad uit.

Leuke activiteiten en inspirerende workshops

Naast al deze activiteiten zijn er ook meerdere workshops, zoals een wijnproeverij een vitaliteitsworkshop en een lezing over ‘Fietsen door Nederland Bierland’ waar je aan kunt deelnemen. Vooraf inschrijven is gewenst. Dit kan bij Boekhandel Korten in Olst middels een inschrijflijst, of per email via: laura@wijnenreizen.nl. Op zondag 12 februari ben je welkom vanaf 10:00u in het voormalige Hubo pand op de Meente in Olst, De Meente 20. Entree en parkeren zijn uiteraard gratis. Het evenement is volledig indoor en gaat dus ook door bij slecht of koud weer. Het duurt tot 17:00u.
Kom en laat je inspireren tijdens dit gezellige evenement!
info over event ontdek en beleef in Olst
workshops tijdens ontdek en beleef in Olst

Deelnemers

Nobach schoenen, Logt Tweewielers, Olivier coaching en Training, Running Movements, Wijn & Reizen, Boek en Kantoor Korten, Special Campers, BijRipperda, Brasserie op Duur, Mec Muziekschool, E-choppers Salland, Ensink groepenvervoer en arrangementen, Trotseer de Trappen van Mon, Camping Klaverblad, Hannink Financiële Dienstverlening, Sallandse Wandelvereniging, Scouting Olst,  en De Dom úw topSlijter, Wandelvereniging Olst.

NU AL NIEUWSGIERIG? CHECK DE PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.