Special Campers

Op naar 2021: ontdekken en genieten!

Wauw! En toen was het alweer 2021. Ondanks dat 2020 een heel raar en bijzonder jaar was, is hij werkelijk voorbij gevlogen. Gelukkig kijken we terug op een goed en mooi jaar. Vele klanten hebben ontdekt hoe mooi Nederland is, maar ook plekken over de grens zijn met onze campers bezocht. Geheel naar eigen inzicht en gevoel gingen onze klanten op reis.

De eerst klanten ging vol vertrouwen half mei op reis. Horeca nog gesloten, dus wij kochten een picknicktas, compleet met servies en vulden deze tot de rand met allerlei lekker eten en drinken. Het is fijn als je de klant kent. In dit geval waren het echte wandelaars. Omdat wij het heel erg stoer vonden dat ze gewoon op reis gingen met onze camper gunde wij hun een compleet verzorgde picknick! Als een soort van hart onder riem is dat rare corona jaar.

Nieuwe camper loods opgeleverd

Ook hebben we in 2020 een mooie mijlpaal gehaald. Onze eigen camper loods is gebouwd, opgeleverd en in gebruik genomen. Zo fijn om het onderhoud, schoonmaak en alle voorbereiding onder een dak te kunnen doen. Daarnaast kunnen we deze prachtige hal gebruiken voor leuke activiteiten. Dus op naar een mooi 2021!

Goede voornemens! Ontdekken & Genieten...

Het is dus de hoogste tijd voor een nieuw blog met goede voornemens! Onze doelen voor het komende jaar: ontdekken en genieten! We willen ontdekken waarmee we onze klanten nog verzorgder op reis kunnen sturen. Om meer in contact te kunnen komen met onze (toekomstige) klanten gaan we kijkdagen organiseren, zodra dit weer mogelijk is. We hadden vele mooie plannen liggen, dus we zijn enorm enthousiast om deze in 2021 te gaan uitvoeren! Houd onze nieuwsbrieven in de gaten, hiermee ben je als eerste op de hoogte.

Terug naar de passie... blijven ervaren!

Maar ook genieten is een pijler van ons! Vanuit onze passie zijn we Special Campers gestart, maar we hebben er nog niet veel zelf van kunnen genieten. Dat is positief uiteraard, maar het is ook goed om zelf te blijven ervaren. Dus komend jaar gaan we sowieso een keer heerlijk zelf op pad om lekker te kunnen genieten van onze eigen campers. Waar gaan jullie dan naar toe? Nog geen idee! Maar we hebben nu een doel, dus we kunnen starten met het maken van de plannen! Iets met bergen en water lijkt ons gaaf, dus heb je een goede tip, mail ons gerust!

Wij wensen iedereen een fantastisch 2021 toe, blijf gezond en geniet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.