Special Campers

Caravan vs Camper? Special Campers biedt je de mogelijkheden en luxe ineen!

pick up camper unit

Met deze off road camper is geen enkele plek meer onbereikbaar. Door deze 2 en 4/5 persoons campers te huren kun je een totaal nieuwe vakantie ervaring beleven. We hebben een stoere 4×4 auto, de Volkswagen Amarok, gecombineerd met een unieke camper unit, hierdoor wordt kamperen echt een feestje. Deze unieke compacte camper zorgt voor vrijheid, rust en grenzeloos genieten.

Omdat onze pick-up campers uit twee delen bestaan, kun je de voordelen van kamperen met een caravan en camper combineren. Door het simpel afzetten van de unit is het maken van excursies, stedentrips of andere uitstapjes nog steeds mogelijk, want je kan ook op pad met alleen de auto. Bovendien blijft je camperplaats gereserveerd, dat unieke plekje wil je tenslotte graag behouden als je veel moeite hebt gedaan om hem te scoren.

Special Campers

Special Campers, huur een prachtige offroad pick-up camper en ontdek en beleef de vrijheid van kamperen!

ONZE GEGEVENS

Special Campers
De Meente 19, 8121 EV Olst
info@special-campers.nl

Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn! Stuur ons een berichtje en wij nemen contact met je op! Voor contact, klik hier

De luxe camper unit biedt enorm veel comfort. De units bestaat uit een groot bed, een mooie zithoek, een keuken met gasfornuis en koelkast, een uitgebreide badkamer met wc, wastafel en douche. Omdat we de units hebben uitgebreidt met zonnepanelen is het zelfs mogelijk om op plaatsen te kamperen waar geen stroom aanwezig is. De grote schoon- en vuilwatertanks en twee gasflessen maken de basisbehoefte om te kamperen in de vrije natuurlijk of aan de kust compleet.

Uniek en luxe kamperen met een Offroad Pick-up camper!

Verder is deze compacte camper uitgerust met een brede luifel, een uitgebreide inventaris, een heerlijke buitendouche en een fietsendrager voor twee fietsen. Oftewel met deze special camper kun je optimaal genieten en geheel nieuwe wijze van vrijheid ontdekken en beleven. Je vakantie was nog nooit zo uniek!

Tijdens onze huwelijksreis raakten wij enorm geïnspireerd en ontstond het idee voor Special Campers. Graag delen we onze passie en maken we het ook voor anderen mogelijk om te gaan genieten van speciale camperreizen! Onze pick-up campers zijn uniek in zijn soort als je kijkt naar de Europese campermarkt. Deze type campers zijn namelijk wel te huur in Amerika en Australië, maar niet bereikbaar voor de Europese kampeerder. Robin & Ellen Nijkamp