Special Campers

Camperunit ophalen bij Tischer fabriek in Duitsland

Afbeelding bij blog op camperunit ophalen bij Tischer

In maart 2018 bestelden wij onze camperunits bij Tischer. Waren we toen al overtuigd van ons concept? Nou grotendeels 🙂 Dus we rekenden het ondernemersrisico uit en gingen ervoor! We zetten onze handtekening onder twee splinternieuwe camperunits!

Website bouwen en lanceren op Kampeer en Caravan Jaarbeurs!

Vervolgens bouwden we een website en gingen we in juni 2018 live. Gevolgd met een grote lancering op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in oktober dat jaar. Onze plannen werden bevestigd, er was zeker animo voor dit type camper in de verhuur. Na aanleiding van de beurs kwamen de eerste boekingen binnen!

Heel tof, de eerste klanten zijn een feit!

Mooie, maar stressvolle periode volgde…

Nu de boekingen binnen waren konden we niet wachten op onze campers! Wat hebben wij een ontzettend spannende periode achter de rug. De levering van de Ford Ranger ging super. Die was ruim op tijd en konden we rustig klaar maken voor zijn camper leven. De Volkswagen Amarok was een grotere bevalling, maar ook die slaagde gelukkig! Door veel inzet bij de dealer en de super samenwerking met Bedrijfswageninrichting Isfordink was ook deze auto op tijd klaar voor zijn camper leven.

Maar onze campers waren natuurlijk niet compleet zonder de Tischer units! Ondanks dat ze in maart 2018 besteld waren, kregen we toch te maken met een vertraging. Gelukkig is Tischer een meedenkend bedrijf en kregen we leenunits tot onze beschikking totdat onze eigen units klaar waren! Hierdoor hebben al diverse klanten kunnen genieten van onze campers afgelopen zomer, wat een heerlijk gevoel geeft!

Yes! Onze eigen camperunit ophalen in Duitsland

Op 9 september jl. was het dan eindelijk zover. Onze droom kwam uit! We konden eindelijk onze eigen eerste camperunit ophalen bij Tischer! Wat een gaaf gevoel was dat. Je ziet een product dat je anderhalf jaar geleverd hebt besteld werkelijkheid worden! Alles erop en eraan, compleet volgens ons wensenlijstje.

Prachtige zonnepanelen, een heerlijke buitendouche, een mega dakluik voor extra veel lichtinval, extra stroom- en usb oplaadpunten, radio, extra werkblad ruimte in de keuken en als klap op de vuurpijl het elektrisch opstapje met 2 treden, die automatisch inklapt als je de auto start! En ook de achteruitrijcamera maakt het helemaal af, op een prachtig beeld zie je precies wat er achter de camper gaande is.

De eerste reactie na het zien van onze camperunit: “wauw, gaaf!”

Kom snel een kijkje nemen of boek!

Wij willen met ons concept gemak, luxe & service uitstralen. Met deze zorgvuldig geconfigureerde camperunits is dat wat ons betreft helemaal gelukt! Nieuwsgierig? Bel of mail dan voor het maken van een kijkafspraak! Al overtuigd? Dan boek je uiteraard gemakkelijk via onze website! 🙂 Graag tot snel!