Reizen, Special Campers

Camper huren bij Special Campers? Sander en Jenny vertellen waarom!

Interview met de eerste boekers van Special Campers

Voor mij zitten de eerste officiële boekers van Special Campers. Sander en Jenny, gaan samen met hun 2 zonen van 6 en 8 jaar als eerste op pad met de 4 persoons camper. Ze hadden direct vertrouwen in ons concept, een goede reden voor een diepere kennismaking!

Zit kamperen jullie in het bloed?

Kamperen zit totaal niet in ons bloed, vroeger hebben we dat ook helemaal niet gedaan met onze ouders. Dus wat dat betreft past een huisje ons beter, maar we houden er niet van om continu op dezelfde plek te zitten.

“Jenny houdt niet van een tent, en ik houd er niet van om zo’n ding achter de auto te moeten meeslepen, dus dan valt een caravan ook af” legt Sander uit. Waarop Jenny aanvult, “ ik ben inderdaad meer een luxe paard”

Een dag aan het strand vinden we leuk, maar echt niet 1 of 2 weken lang iedere dag hetzelfde. Wij gaan liever dan een mooie strandwandeling maken, alleen is dat met twee jonge kinderen niet echt een optie. “Daarom dachten we, we huren een camper. Dan kunnen wij wat van het land zien en voor de jongens een leuke manier om rond te trekken”.

Hadden jullie altijd al de wens om een campervakantie te maken?

Diep in het hart van Sander lag altijd al de wens om een keer een camper te kopen. Lekker roadtrippen en meer van de wereld zien. Maar hij geeft aan: “goed om eerst eens een camper te huren, dan kom je erachter of het ook echt wat voor ons is”.

Sander en Jenny hadden zich voorgenomen om dit jaar echt weer eens heerlijk op vakantie te gaan met hun zonen. Met de komst van Special Campers werd het idee van roadtrippen versneld, de camper is geboekt en nu zijn ze al voorzichtig aan bezig hun eerste plannen voor de vakantie te maken.

Dit wordt hun eerste camper vakantie, dus ook ik ben reuze benieuwd hoe het hun gaat bevallen. Het grote voordeel van de Pick-up camper vinden ze dat de unit eraf kan en ze gewoon een auto overhouden. “Daarom denken we dat deze camper passend voor ons is en ook helemaal leuk voor de jongens”

Wat dachten jullie toen jullie de camper zagen?

“Gaaf, hij ziet er heel mooi uit. Ook van binnen!” de letterlijke woorden van Jenny. Waarbij ze aanvult met “ik denk ook dat het voor ons een voordeel is dat wij niet zo groot zijn. Als het moet kunnen we zelfs met z’n vieren in dat grote bed, haha”.

Toch legt ze later wel uit dat het erg fijn is dat er ook een tent bij de camper zit. Heel spannend voor de kinderen, zo’n tent. Wie weet durven ze wel een nacht samen er in te slapen. Sander is er van overtuigd dat de kids het helemaal fantastisch gaan vinden! Gelukkig zit er nog een bed in de camper, dus alles is mogelijk.

Waar gaat de reis naar toe?

“Kroatië” zeggen Sander en Jenny allebei tegelijk. Hoezo Kroatië? “In eerste instantie wilden we naar Scandinavië. Maar nadat ik wat op het internet had rondgekeken begon ik toch te twijfelen” legt Sander uit. Hij vertelt dat het ook belangrijk is dat er wat voor de kinderen te doen moet zijn. “Als we met z’n tweeën waren geweest, zou Scandinavië nog steeds een optie zijn”.

Na wat surfen op het net ontdekte Sander dat er echt wel mooie campings zijn in Kroatië. Net iets groter, waarbij er ook leuke zwembaden zijn. “Dat is helemaal prima voor de kids”

“En Kroatië stond ook echt nog wel op ons wensenlijstje als vakantieland, de foto’s zijn prachtig, de verhalen van anderen super goed, echt mooi daar denken we.” lichten Sander en Jenny toe.

Waar kijken jullie het meest naar uit nu jullie met een camper op vakantie gaan?

“Vrijheid, temperatuur, water en omgeving” zegt Jenny, “Dat lijkt me heerlijk met de camper in Kroatië!”

Wat verwachten jullie van de campervakantie?

“Vrijheid!” Na 3 à 4 dagen op dezelfde plek zijn Sander en Jenny er wel klaar mee en zouden ze graag weer wat nieuws willen ontdekken. Jenny legt heel mooi uit dat als je thuis bent je met je gezin helemaal in een ritme zit. De kinderen gaan naar school, je gaat zelf naar je werk, je eet, je drinkt, je gaat naar bed. Over het algemeen zien de dagen er redelijk hetzelfde uit. Die sleur, dat zelfde ritme dat wil ze absoluut niet op vakantie. Maar als je dan toch 2 weken op dezelfde plek zit, zit je uiteindelijk toch weer in het ritme van iedere dag hetzelfde. “Dat vind ik echt niets aan op vakantie” legt Jenny uit.

Zonder dat jullie al op vakantie zijn geweest met de Special Camper, zou je het andere mensen aanraden?

“Tuurlijk gewoon doen! Als je van vrijheid en variatie houdt, dan moet je het zeker doen!”