Special Campers

5 redenen waarom je een 4×4 camper moet huren

4x4 camper huren

Het rijden in een 4×4 camper geeft een enorm gevoel van vrijheid en avontuur. Je zal met volle teugen genieten van het buitenleven en de door jezelf genomen foto’s en videobeelden zullen er niet om liegen. De vakantiebeleving is in een 4×4 camper veel intenser dan in een normale camper.

1. Off road rijden is leuk en niet moeilijk

Een 4×4 camper is niet lastiger om te besturen dan een normale auto en ook de wegen hoeven niet veel moeilijker te zijn. Het grote verschil zit in het feit dat je met onze 4×4 campers op onverharde wegen mag rijden (gravel en aangestampte aarde of zand). Dit is bij normale huurcampers of huurauto’s verboden.

Wat belangrijk is een goede chauffeur met gezond verstand!

Uit veel filmpjes op Youtube blijkt dat je een jarenlange training zou moeten ondergaan, voordat je met een 4×4 camper op vakantie kan gaan. Het tegendeel is zeker waar, wat belangrijk is een goede chauffeur met gezond verstand! Een 4×4 camper geeft je veel meer opties, zonder dat dit betekent dat je alleen maar over de moeilijke wegen en/of paden rijdt.

2. Geen enkele plek is meer onbereikbaar

Er is niets fijner dan van de normale wegen of gebaande paden af te wijken. Sla een zandweg of kiezelpad in en ga op zoek naar pure natuur. De onverharde wegen naar waanzinnige locaties zijn zeker geen moeilijke wegen vol met risico’s. Maar dat maakt ze niet minder leuk om te rijden. Grote voordelen van het opzoeken van dit soort mooie spots is dat het er vaak heerlijk rustig is en de kampeerplekken nog mooier dan elders. U bent letterlijk omringd door de natuur.

3. Meer grip met een 4×4 camper!

Je kan met alle weersomstandigheden dealen! Is het drassig of heb je plotseling een winterse bui om de oren gekregen, met de 4×4 camper heb je geen zorgen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een reis naar Scandinavië, dan ben je niet altijd verzekert van mooi weer. Belangrijk dat je kunt blijven genieten en je zonder zorgen je reis van vervolgen. Je kan met een 4×4 camper!

4. Kosten en faciliteiten zijn hetzelfde als een “normale” camper

Doordat we onze 4×4 campers hebben voorzien van een luxe woon- en slaapunit, zijn de faciliteiten exact hetzelfde als bij een normale camper. Het bed staat direct voor je klaar, je hoeft niet eerst een tent op te bouwen. De afzetbare camperunit voorziet je in de basisbehoeften: schoonwater, zonne-energie, gas en een toilet. Als extra luxe kun je heerlijk zitten in de rondzit en breng je een koud drankje mee in de grote koelkast aan boord. Zelfs een douche behoort tot de mogelijkheden. En als klap op de vuurpijl is de huurprijs gelijk aan de prijs voor het huren van een normale camper.

5. Gewoon omdat het een stoere camper is!

Tja het oog wil ook wat 🙂 Als je met onze Special Camper op pad gaat, weet je zeker dat je bekijks hebt. Het is een bijzonder stoere combinatie die je niet vaak ziet. Onze 4×4 campers zorgen voor een unieke vakantie vol met mogelijkheden.

We zeggen niet voor niets: Huur, Ontdek & Beleef!

Wij informeren je graag over de mogelijkheden! laat een bericht achter op de site of bel, we staan je graag te woord en denken graag met je mee! Jij wil toch ook een vakantie vol vrijheid en vol van avontuur.