Special Campers

Special Campers bezoekt 4×4 beurs in Kalkar

Sfeer impressie van 4x4 beurs in Kalkar

Afgelopen weekend vond de 4×4 beurs RHEIN-WAAL plaats: de nieuwe offroadbeurs voor Duitsland, Nederland en België. Omdat wij natuurlijk een aanbieder zijn in 4×4 campers moesten wij deze beurs wel bezichtigen!

Avontuurlijk kamperen centraal op 4x4 beurs

De 4×4 beurs staat ook vooral voor avontuurlijk kamperen. Iets wat je natuurlijk heel goed met onze campers kan. Wat kwamen wij zoal tegen op deze beurs?

Veel aanbieders voor daktenten, heb je zelf een jeep of andere safari achtige auto, lijkt slapen op je dak je helemaal geweldig dan zit je op deze beurs helemaal goed! Ik denk dat alle aanbieders voor daktenten wel aanwezig waren, want ongeveer 75% van de aanbieders op de hele beurs ging over daktenten. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, luxe en minder luxe en natuurlijk de eenvoud van opzetten.

Persoonlijk heb ik zelf wat minder met deze manier van kamperen. Ik houd van avontuur, maar ben ook eerlijk een beetje luxe vind ik wel fijn 🙂 Daarom verkiezen wij onze campers boven de jeep met daktent. De grootste voordelen wat ons betreft zijn:

  • Geen tent opzetten na een avontuurlijke trip
  • Je eigen wc/douche aan boord
  • Het bed is altijd klaar en opgemaakt
  • Bij iets slechter weer kun je ook binnen koken, eten en leven
  • Een heerlijk luifel, zodat je kan vertoeven in de schaduw
  • Zonnepanelen! Toch stroom zonder dat je een kabel, denk aan dat koude drankje

Avontuurlijk reizen in Europa!

Verder waren er nog aanbieders in avontuurlijke 4×4 reizen, interessant! Houd je van georganiseerd reizen en avontuur dan is dat zeker een goede optie. Er worden diverse reizen aangeboden in Europa, denk aan de landen Roemenie, Spanje, Duitsland, Polen, Letland, Zweden en Schotland. Heb je zelf geen 4×4 voertuig, dan kun je er uiteraard gewoon een camper huren!

Eten in de buitenlucht; kies de ideale 4x4 barbecue!

Wat ook opvallend was op de deze 4×4 beurs waren de barbecue aanbieders. Met name in de doelgroep; een zo klein mogelijk op te bergen barbecue. Eerlijk is eerlijk, je kunt ze inderdaad tot super kleine pakketjes maken. Of je er ook daadwerkelijk het beste je eten op kan grillen durf ik niet te zeggen.

Ben je fan van buitenleven en met name buiten koken op vakantie? Houd dan goed onze facebook pagina in de gaten, want deze maand staat bij ons in het teken van koken! En zoals je misschien gezien hebt tellen we af met leuke acties. Deze maand een fantastische ontdekking voor buiten koken!

Offroad rijden en demonstraties op de 4x4 beurs

Naast de binnenhal waar alle aanbieders hun producten tentoon stelden was er ook nog een buitenterrein. Je kon daar kijken naar offroad demonstraties en zelf een proefritje maken. Mede door het prachtige weer was ook buiten de sfeer enorm goed.

Wij kijken terug op een leuke beursdag! Heb je vragen en/of opmerkingen? Laat het ons weten in een reactie! Of ben je zelf ook naar deze 4×4 beurs geweest en heb je nog iets wat je wilt delen, reageer dan ook vooral!