Special Campers

Yes! Een nieuwe mijlpaal, de 4×4 auto’s zijn geconfigureerd en besteld!

4x4 pick-up auto's besteld bij dealers Ford en Volkswagen

De mooie camper units hadden we al een tijd geleden besteld, daar zit namelijk een levertijd op van maar liefst 1,5 jaar! Maar naast de pick-up units hebben we nu ook onze stoere 4×4 auto’s helemaal geconfigureerd!

4x4 pick-up auto's configureren; het was een feest om te doen!

We hebben veel aandacht besteed aan het uitzoeken en configureren van deze prachtige bolides. Voor ons was het echt een uitdaging om de auto’s zo samen te stellen, zodat jullie onbezorgd kunnen gaan genieten van een heerlijk vakantie! En eerlijk is eerlijk we vonden het ook echt een feest om deze stoere bolides te mogen uitzoeken!

Onze woeste 2 persoons camper

2 persoons 4x4 auto Ford Ranger

Voor de 2-persoons camper hebben we gekozen voor de Ford Ranger Wildtrak. Met zijn 200 pk is dit echt een stoer beest. Geniet van de luxe aan boord! Bovendien is het een automaat, waardoor het rijden met deze camper echt een eitje wordt! Voor de liefhebbers de specifieke motorgegevens: 3.2 Duratorq TDCi (200 PK (147kW)) 4×4 Automaat.

Onze 4 persoons camper; een extra lang monster

4 persoons 4x4 pick-up auto Volkswagen Amarok

Dit is een extra lang monster geworden, namelijk een Volkswagen Amarok met lange wielbasis! Deze turbo diesel geeft je tijdens je vakantie lekker veel comfort en de verlengde bak zorgt ervoor dat we een mooie grote camperunit achterop kunnen plaatsen! Ook deze auto is een automaat, waardoor je je relaxed kan voortbewegen tijdens je rondreis. Omdat het een dubbele cabine is is er plek voor 5 personen! Woeste motor informatie voor de liefhebbers: 3.0l V6 TDI BMT 204 PK (150 kW) 8-automaat 4MOTION

Vanaf juli 2019 gaan ze splinternieuw de weg op!

Wij kijken met een big smile uit naar begin juli! Dan verwachten we eindelijk onze campers en kunnen we jullie fijne vakanties gaan bezorgen in deze stoere Special Campers!

Tja het oog wil ook wat 🙂 Als je met onze Special Camper op pad gaat, weet je zeker dat je bekijks hebt. Het is een bijzonder stoere combinatie die je niet vaak ziet. Onze 4×4 campers zorgen voor een unieke vakantie vol met mogelijkheden.

We zeggen niet voor niets: Huur, Ontdek & Beleef!

Wij informeren je graag over de mogelijkheden! laat een bericht achter op de site of bel, we staan je graag te woord en denken graag met je mee! Jij wil toch ook een vakantie vol vrijheid en vol van avontuur.

BOEKEN KAN NU AL